Home | Sitemap | Contact | Disclaimer | Xams ServicesNL  |  FR  |  EN 

   
 
Producten 
 
 

Verzorgingsproducten voor Honden

   


Anti-Lick Stripô:

Anti-Lick Stripô is de eerste geheel natuurlijke dierenpleister om obsessief likken, bijten en kauwen te voorkomen. De Anti-Lick Stripô is een unieke dierenpleister met een medische verantwoorde, klevende binnenzijde en een buitenzijde die volkomen natuurlijke actieve ingrediŽnten bevat. Deze natuurlijke ingrediŽnten zijn onder andere gemalen cayennepeper, gemalen oregano, citroenpoeder en kruidnagelolie en hebben een goede afschrikkende werking zodra het dier eraan ruikt of likt, voelt of bijt. De Anti-Lick Stripô kan je gewoon op het haar aanbrengen.

De Anti-Lick Strip is onder andere toe te passen bij wonden, hot spots, huidirritaties of ontstoken plekken. Wondjes bedek je best met een stukje gaas.

Anti-Lick Strip Proô:

De Anti-Lick Strip Proô is identiek aan de Anti-Lick Strip Preventô maar is in deze variant op rol. Hierdoor kan je als dierenarts de gewenste grootte zelf bepalen.

Anti-Lick Strip Pro Cô:

De Anti-Lick Strip Pro Cô is identiek aan de Anti-Lick Strip Proô wat betreft de natuurlijke ingrediŽnten en de beschikbaarheid op rol, maar is in deze variant voorzien van extra kleefkracht. De Anti-Lick Strip Pro Cô is dan ook ontwikkeld om te gebruiken op verbanden of beschermende stoffen na chirurgische ingrepen.

Top


Anti-Lick Strip Preventô:

De kraag is niet meer nodig! Anti-Lick Strip is de eerste geheel natuurlijke dierenpleister om obsessief likken, bijten en kauwen te voorkomen. De Anti-Lick Strip Preventô is een unieke dierenpleister met een medische verantwoorde, klevende binnenzijde en een buitenzijde die volkomen natuurlijke actieve ingrediŽnten bevat. Deze natuurlijke ingrediŽnten zijn onder andere gemalen cayennepeper, gemalen oregano, citroenpoeder en kruidnagelolie en hebben een goede afschrikkende werking zodra het dier eraan ruikt of likt, voelt of bijt.

De Anti-Lick Strip is onder andere toe te passen bij wonden, hot spots, huidirritaties of ontstoken plekken.

Download de technische fiche: Anti-Lick Strip Preventô

Top


Animal Paw Cover:

Deze Animal Paw Cover bieden de ideale bescherming na kwetsuren aan nagels, tenen of poten.

Deze pootbeschermers zijn vervaardigd uit waterafstotende neopreenstof. De zool is verstevigd met als doel betere bescherming en comfort.

Download de technische fiche: Animal Paw Cover

Top


Easy Brush:

Bestrijdt Parodontitis, kwijlen, slechte adem en plak. Weinig eigenaars slagen er in op regelmatige tijdstippen het gebit van hun huisdier te verzorgen. "Laat de hond zelf zijn tanden poetsen" raadt de  Easy Brush aan. Door zijn ontwerp zal de hond de Easy Brush instinctief opnemen en erop kauwen.

Download de technische fiche: Easy Brush

Top


Petosan:

De tandpasta is speciaal voor de hond ontwikkeld door een team van dierenartsen en tandartsen. De bacteriŽn die plaque en problemen veroorzaken in het hondengebit zijn anders dan de menselijke bacteriŽn. Daarom is ook een ander type behandeling nodig. De Petosan enzymentandpasta is de eerste echte tandpasta voor het voorkomen van tandsteenproblemen bij honden.

Gebruik geen tandpasta voor mensen, dit kan de maag van uw huisdier irriteren!

Deze tandpasta is speciaal voor dieren ontwikkeld. Je hoeft hem niet weg te spoelen en is onschadelijk voor de maag.

Download de technische fiche: Petosan

TopPortion Pacer:

Voorkomt schrokken, verslikken, kokhalzen, overgeven en winderigheid door luchthappen tijdens het eten. Ook voor grotere rassen met een verhoogd risico op een maagdilatatie is de Portion Pacer een eenvoudige oplossing om traag en gezonder te eten.

Download de technische fiche: Portion Pacer

Top


Snuggle Safe:

De SnuggleSafe Heatpad is de veilige warmtekruik voor ieder dier. Tot wel 10 uur behaaglijke warmte. De SnuggleSafe is bijt-proef zodat lekken is uitgesloten. De SnuggleSafe geeft een veilige warmte zonder het risico op uitdroging zoals bij warmte lampen. De SnuggleSafe is een ideale warmtebron voor zieke en herstellende dieren. Ook bij bange dieren en kleine en jonge dieren kan de SnuggleSafe een therapeutisch effect hebben en de stress verminderen.

Download de technische fiche: Snuggle Safe

Top


N-Ice:

Bij koorts of een zonnesteek of hyperthermie is het belangrijk de temperatuur van het dier naar beneden te halen. De N-Ice is een gel-mat die steeds fris blijft. Dit ZONDER deze in de koelkast of diepvries te bewaren. De N-Ice heeft een beschermende, duurzame en afwasbare stof die bestand is tegen de nagels van het dier. Ideaal voor zowel in de praktijk als bij bezoeken. 

Zeker een aanrader bij rassen die gevoelig zijn voor de warmte tijdens de zomermaanden.

Download de technische fiche: N-Ice

Top


MPS:

De Medical Pet Shirt zorgt voor bescherming met optimaal comfort na een chirurgische ingreep of bij huidziekten. Dit terwijl uw dier nog steeds beschikt of bewegingsvrijheid. Na een operatie houdt het shirt het dier warm. De samenstelling van de stof zorgt voor voldoende lucht bij de wonde zonder dat het dier de wond kan bereiken. Door de geopende achterzijde kan het shirt gemakkelijk worden aan- en uitgetrokken.

De buitenzijde van het Medical Pet Shirt is donkerblauw. De binnenzijde is voorzien van een gedeeltelijk dubbele lichtblauwe laag ter hoogte van de buik. Het Medical Pet Shirt is gemaakt van katoen / lycra stretchstof.

Download de technische fiche: MPS

Top


De hondenbadjas:

De badjas is gemaakt van Microvezel, een materiaal dat snel vocht absorbeert na een wasbeurt. Dus geen rondslingerende haren en nattigheid meer. Geen honden die schudden, rollen en langs alles en iedereen wrijven die in de buurt is. Geen geklungel meer met oude handdoeken om de hond te drogen. Geen vieze en natte was.

Download de productfiche: Hondenbadjas

Top


Easy Lounger:

Orthopedische matras met noppen-vulling en waterdichte nylon hoes. Bovendien hecht zich aan het gladde materiaal geen stof, modder, haren en vlooien(eitjes). Geschikt voor minder valide honden die de warmte van een stoffen mand niet prettig vinden, oudere honden en honden met artritis. De schuimrubber noppen zorgen voor een goede doorbloeding van de gewrichten.

Download de productfiche: Easy Lounger

Top


Buddy Bowl:

U kunt deze bak onderste boven houden en hij zal geen water lekken. Dit komt door een unieke constructie waarbij een klep onder bepaalde drukken zich sluit. Doordat de hond met deze bak niet kan morsen is de bak ideaal voor op reis, in de auto, in de bench of waar dan ook.  U vult de Buddy Bowl met ongeveer 1.7 liter water. In de bak blijft een laag water staan waar uw hond uit kan drinken. Stoot de hond echter de bak om of houd u hem op de zijkant dan lekt de bak geen water waardoor uw kamer, auto of bench niet nat wordt.

TopDierenluiers:

Speciaal voor incontinente honden, loopse honden, honden met een anaalklierontsteking en honden die een operatie achter de rug hebben en de wond niet schoon houden; de hondenluier. Deze luier is super absorberend en voorzien van een staartgat.

De wegwerpluiers zijn verkrijgbaar in 3 maten: Smal, Medium en Large.

Download de productfiche: Buddies

Top


Pet Muzzle:

Bescherm jezelf van bijtwonden door gebruik te maken van de PetMuzzle.

Voor: Shih Tzu, Pug, Boston Terrier, Pekingese and Lhasa Apso.

Top

Voor meer informatie aarzel niet om contact op te nemen met ons: info@profancare.be

 
ProfAnCare  | Kalkhoevestraat 1 | 8790 Waregem | Tel.+32 (0)56 62 02 72 | Fax. +32 (0)56 32 85 60 | info@profancare.be
Designed by Xams Services